Jacouns Log

Brev 1

Til Den Sorte Feys Jataun,
Lysets side, verdensfortet.

Kære broder!

Jeg lovede at fortælle dig jævnligt om min skæbnevandring, og det agter jeg at holde. Selvom du sikkert er bekymret efter ikke at have hørt fra mig i så lang tid, kan jeg forsikre dig for at jeg har det godt efter omstændighederne. Jeg ved at både du og jeg har set frem til skæbnevandringen længe, men oplevelsen har været mere overvældende end jeg kunne forestille mig. Fat mod, broder. Der er kun få år til endnu, og man kan altid bruge mere træning.

For nogle dage siden var vi på vej mod nogle gamle huler der skulle udforskes. Vi slog lejr for natten, og jeg holdt vagt som jeg ofte gør.

Jeg sansede intenst efter lyde eller bevægelser i mørket, men skoven i lavlandet er slet ikke lig området omkring verdensfortet. En gruppe Gnolls løb hurtigt mod os, og før jeg kunne reagere blev jeg slået omkuld og alvorligt såret. Jeg troede oprigtigt at min skæbnevandring var ovre den dag, og at jeg aldrig mere skulle se Fey-verdenen, verdensfortet, eller dig, kære broder.

Da jeg lå døende kunne jeg høre Athrir kalde mig til mørket. Det var en sagte hvisken fra en anden verden, og jeg har aldrig før hørt noget lignende. Jeg var overbevist om at det var Hans vilje hvad der var sket.

Pludselig kunne jeg ikke længere høre Athrir, og verden omkring mig ændrede sig. Mørket forsvandt, og jeg kunne se vores unge druide knælende ved mig. Jeg skylder ham mit liv!

Jeg kom på benene igen, og orienterede mig. Vores gruppe kæmpede bravt mod de dyriske Gnolls. Da jeg så ham der havde overfaldet mig, kunne jeg ikke holde min hævntørst tilbage. I et vredesudbrud kastede jeg den Mørke Drøms Forbandelse på ham, med en koncentration der overraskede selv mig.

Forfærdelsen stod malet i hans ansigt. Det vil sige, det gjorde den indtil hans hovede kort efter eksploderede. Jeg havde fået min hævn.

Kære broder, jeg er blevet givet en ny chance. Jeg lover at vende tilbage og se både du og himmelfortet igen. Dette sværger jeg helligt.

Jacouns Log

The Achskelian Fallacy chrivers