Winterborn's journal

Hvilken helt har ikke sit eget tema musik?

I byen Panasis

Fader Tubolcheck forslog mig at jeg førte en journal for at få lidt klarhed.
Mit fulde navn er Jellenard Qryzati, den første af hus Tallongard, tredje fane af Trodomo. Vi er… var vogtere of af Killith porten mellem Feywild og den naturlige verden. Vi blev angrebet af en dæmon…. eller flere…. han kaldte sig Numirus og angreb. Da han satte i løb for at angribe mig, men jeg så også at han satte i løb for at angribe min fader, dæmonen delte sig op i mange og angreb os alle. Hurtigt var han flere end os.
Min fader faldt for dæmonens angreb, jeg prøvede at teleportere os væk, men lige i det samme ramte dæmonen mig med en sort magi og så husker jeg kun smerte og mørke.

Fader Tubolcheck fortæller mig at de fandt mig i gårdhaven stærkt forbrændt af sort magi og med min faderes bog i hånden. De plejede og helbredte mig så godt de kunne, men de mange afskyelige ar som nu dækker næsten halvdelen af ene side vil ikke forsvinde.
De er gode folk som giver deres hyldest til Athrir. Alene uden at vide hvor jeg er og hvor mit hjem er finder jeg trøst i bønner til Athrir. Jeg har kigget på kort og været oppe i Panasis højeste tårn. Bjerget de kalder The dragon spire mod nord, kunne godt ligne det fjerne vesterlige bjerg som kan ses på en klar dag fra Tallongard, men jeg er ikke sikker. Jeg har vist teleported længere end nogle anden Eladrin har gjort før uden hjælp. Men jeg har også betalt en høj pris.

Indtil jeg ved om Tallongard stadig står, indtil jeg ved om vi har fejlet vores ed som vogtere af Killith porten, kan jeg ikke med ret bære min adels title. Fader Tubolcheck spurgte hvad min navn betyder, da han har svært ved at udtale det. Født under den fjerde at moderes faser, var også lidt af en mundfuld. Men som han siger, essensen er at jer er vinterfødt. Jeg har vendet mig til navnet WinterBorn.

I byen Panasis

En ung mand ved navn Johannes Byron kom til templet hvor han er blevet sendt i lære. Han fortalte om en gruppe stolte og retskafne eventyre som han dræbte drager sammen med. Fader Tubolcheck har givet mig en læder rustning og et nyt sværd som ingen andre præster indtil nu har bedt om. Med hans velsignelse vil jeg drage med dem for at lære mere om denne del af verden og så jeg en dag er vis nok til at forstå de mere komplicerede besværgelser i min faderes bog.
Der er nogle huler de vil undersøge.

Silverins huler

En by var blevet angrebet af Gnolls, også med et demon mærke. Vi gjorde vores bedste for at slukke ilden. Jeg så et kort over kontinentet. Hvis The dragon spire er bjerget jeg normalt kunne se mod vest er mit hjem på et andet kontinent. Et som menneskerne her ikke kender til. Det kunne også være et andet bjerg.
Vi går ned i hulerne, og jeg forsøger at lave en kort skitse. Noget som nok kunne være noget værd for fremtidigere eventyre. Oozes, Ildsalamantere, hobgoblings, edderkobber og gouls har hver i sær udfordre os.

Winterborn's journal

The Achskelian Fallacy Warming