The Achskelian Fallacy

A Quest with in a Quest

Honesty?! what a novel idea!

Eventyrene fik en opgave et [[:Baron Byron]] som bad dem om at eskortere hans søn til [BYEN] hvor han skulle begynde sin tid i kloster. Undervejs ville han gerne have at de kurrede sønnens lyster til at være eventyrer ved at tage ham med på et quest,

Gruppen finder en Historiker og hans søster som gerne vil ha dem til at hjælpe ham med at bryde ind i en gammel menneske troldmands grav. Han skulle eftersigende ha en optegnelse af hans oplevelser da Elverne stjal magien fra menneskerne.

De finder graven og banker de edderkopper der bor i hulen som leder ind til gravkammeret. Inden for er der en flot stor riddersal, hvor de skal danse en vals for at åbne op for næste kammer.

Det næste kammer er først en smuk have med massere af træer, indtil de indser at det er en illusion hvor på at illusionen falmer og bliver erstattet er en labyrint af wall-of-force og et par mekaniske udfordringer.

De finder herligt loot bla en Rod of wonder og en scroll case med troldmands beretninger.

Da de tager fra hulen og er på vej tilbage bliver de først angrebet af 3 kobolter med slynger og mens eventyrene har deres opmærksomhed rettet mod dem angriber 14 andre kobolter fra den modsatte side. En af dem får stjålet scroll casen og eventyrene spore tyven til en gammel forladt by, ned i kloakkerne, rundt i det rådne lordt indtil de til sidst kommer op i byens gamle kirke. Her ser de tyven aflevere scroll casen til en ung grøn drage. En drage som de tilsidst får tampet.
Den Sorte Feys Jacoun bliver smittet med filth feber i kloakkerne, men bliver dog rask igen.

Fremme i byen eksperimentere gruppen med et nyt koncept og fortæller de sønnen hele sandhenden om hans far som ikke vil ha at han bliver eventyre, selv om han nu klarede sig rigtig godt…. og de var ekstra lede ved ham.

Comments

Nooo! Cun missed the epic dragon fight… I hope there’ll be lots and lots of dragons to squash in the future!

A Quest with in a Quest
Warming

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.